Agrárium 2016 - konferencián jártunk

Prezentációnkban végigvezettük a hallgatóságot egyik kapcsolódó projektünkön. Az elmúlt évben megközelítőleg 11 élelmiszeriparral kapcsolatos munkánkból volt lehetőség a válogatásra. A választás egy malom felmérésére esett, melyet most röviden ismertetünk olvasóinkkal is, illusztrálva az előadás képeivel.

A felmérésre azért került sor, mert a malomban új gépeket, technológiát építettek be és a vezetők felismerték a 3D modellben rejlő előnyöket (melyeket alább részletezünk) és ki is használták az általunk kínált lehetőségeket.

A felmérés adatait a következő képen tekinthetik meg:

Milyen lehetőségek és előnyök rejlenek a 3D modellben? A felmérés eredményeként az eddigi 2-3 hét tervezési ideje 2-3 napra csökkent. Köszönhető ez a valós adatok ismeretének és a 3D modellben lefolytatható méréseknek; szerkeszthető és kereshető adatoknak; beépíthető szimulációknak és annak, hogy számtalan 2D terv nyerhető ki a modell használatával. A 3D pontos és naprakész információkat biztosít és bizonyított az, hogy akár már középtávon kifizetődőbb megoldás.

Kapcsolódó szolgáltatásaink skálázhatóak, a felhasználási formák és műszaki részletezettség az ügyfél igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra.

Bemutató animáció megtekinthető weboldalunkon: /szolgaltatasaink/panorama-tura-virtualis-tura

Előadásunkban részletesen bemutattuk a létesítmény és vagyonmenedzsment (CAFM) rendszerben rejlő előnyöket, a felhasználás lehetőségeit. A megoldás segítségével kiküszöbölhetőek a napi problémák, kihívások. Kezelhetőbbé válik az információk megosztása, a költséghelyek megismerése, átláthatóbb lesz az üzemeltetés, a karbantartás, nyomon követhetőbbé válik minden. 

Üzemeltetés, karbantartás - CAFM megoldás

A folyamatosan változó világban, az állandó kihívások mellett egyre nagyobb jelentősége van a „MOST”-nak, a gyors reakciónak, a pontos ismereteknek, melyre CAFM megoldás a válasz. A létesítmény és vagyonmenedzsment rendszer alkalmazásával akár automatikus naplók, jelentések generálhatók, több felhasználói csoportot kiszolgálhat (jogosultságok megadásával), támogathatja a döntéshozókat, áttekinthető, könnyen kezelhető megoldást nyújt mindenkinek.

Visszatérve az agrárium képviselőinek kihívásaira – 2016 a kihívások és a lehetőségek éve lesz. Ahhoz, hogy a magyarországi képviselők, gazdálkodók és vállalkozások lépést tartsanak a fejlődéssel, fontos, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek és a döntéseket pontos ismeretek mellett hozzák meg – ezen információk megszerzésében biztosít a Burken Kft. segítséget, támogatást.

Legyen szó akár a tartályok, silók méreteiről, deformációiról – legyen szó esetleges új üzemek építéséről, új berendezések beépítéséről – lézerszkenneres felmérésünknek és mérnökeink precíz munkájuknak köszönhetően minden gyorsabb és egyszerűbb lehet, akár már 1 héten belül!

 

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
Zürichstrasse 81, CH-8600 Dübendorf, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!