Beszámoló - Innováció a 3D mérésben és modellezésben

2016. szeptember 29-én megtartottuk az idei év első saját rendezvényünket, melynek témája a 3D mérés és modellezés innovációinak bemutatása volt. Örömünkre szolgált az is, hogy a rendezvényt jelenlétével megtisztelte Marcel Goyvaerts, a GeoSLAM EMEA Channel managere.

   
  
A félnapos rendezvény keretén belül bemutattuk a GeoSLAM legújabb 3D lézerszkennerét a ZEB-REVO-t. A résztvevőknek lehetőségük volt az eszközt kipróbálni és megismerni a pontfelhő feldolgozás folyamatát.

Cégünk kiemelt partnere a Bentley System vállalatnak, nem csak értékesítjük az átfogó szoftvermegoldásokat, hanem szakértő kollégáink mindennap használják, képezik magukat a folyamatosan fejlődő szoftverek megismerésével.
Előadásunkban rövid, átfogó bemutatót nyújtottunk a Bentley termékskálájáról - kiemelve az építészetben használható megoldásokat: Microstation, AECOsim, ProjectWise, valamint a valósághű ábrázolásnál használható alkalmazásokat: Context Capture, Descartes, LumenRt.

Zárásként Ónodi Gábor építészmérnök kollégánk betekintést engedett a "boszorkánykonyhánkba". Végigvezette a hallgatóságot azon, hogyan készül nálunk a ZEB-REVO felméréséből kapott pontfelhőből egy valósághű "as-built" 3D modell.

 

Bízunk benne, hogy a résztvevők hasznosnak értékelték rendezvényünket. Célunk, hogy a jövőben több alkalommal tartsunk hasonló bemutatót mindig új és izgalmas témákra kihegyezve.

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
Zürichstrasse 81, CH-8600 Dübendorf, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!