Beszámoló az I. Magyar Nagyjavítási Konferenciáról

Múlt héten, 2017. március 8-9.-én kétnapos rendezvényen vettünk részt Kazincbarcikán, a BorsodChem Zrt és az AAStadium meghívásának eleget téve. A konferencia témája a nagyjavítások, a karbantartási folyamatok és projektek áttekintése, az eddigi tapasztalatok megosztása és a jövőbeli fejlesztési lehetőségek áttekintése volt.

Több magyarországi nagyvállalat vezetője volt jelen. A BorsodChem részéről Szabó Lajos karbantartási vezető, Ambrus István üzemvezető, Purzsa Tamás Vice President mellett Budai Róbert senior menedzser is előadást tartott a cég életében 2016-ben végrehajtott nagyjavításokról, ezekkel kapcsolatos észrevételekről és a 2017-ben tervezett projektekről.

MOL előadás az MNJK konferencián - életkép

A Wanhua - BorsodChem munkatársai mellett érdekes és hasznos tapasztalatokat osztott meg a résztvevőkkel többek között a MOL Zrt, a Linde Gáz Zrt., az MVM Paks vezetői és további résztvevők az üzemeltetés, karbantartás, projekttámogatás oldaláról is. 

Burken előadás - MNJK konferencián - életkép

Cégünk, a Burken Kft. a 3D információs modell használatának előnyeiről tartott előadást, melyben a fókusz a vagyon menedzsment és az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok támogatásában nyújtott szerepen volt.

Mint az MJNK prezentációból

Kandra Lajos, cégünk ügyvezetője kihangsúlyozta azt, hogy megfelelő ismeret hiányában bármely projekt végrehajtása nagy kihívást jelenthet a vállalat bármely szereplője számára. A konferencia előadói és hallgatói is egyetértettek abban, hogy a műszaki dokumentációk pontatlansága és a változások kezelése ismétlődő hibákat és időveszteséget eredményezhetnek, melynek a végeredménye az üzemállás meghosszabbodása lehet.

Cégünk által nyújtott szolgáltatás több területen eredményezhet megtérülést már a bevezetést követően, akár 3 hónapon belül. Előadásunk anyagát pdf. formátumban elküldjük Önnek neve és email címének megadását követően.

2017. március 28-án pedig szeretettel várjuk rendezvényünkön, mely kifejezetten arra fókuszál, hogy egy valós eseten keresztül bemutassuk a résztvevőknek, hogyan épül fel az általunk nyújtott, komplex 3D információs modell, hol és milyen módon támogatja akár a tervezéseket, létesítményüzemeltetést, az energiamenedzsmentet és a vagyonmenedzsmentet.

 
 

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
Zürichstrasse 81, CH-8600 Dübendorf, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!