Kérdőív - Minden a 3D modellezésről

Minden, ami érdekes a mérnöki 3D modellezés területén

Töltse ki kérdőívünket és ismerje meg Ön is a jelenlegi Magyarországi helyzetet - Mennyire ismerik és használják a mérnökök a 3D információs modelleket és milyen lehetőségek vannak a fejlődésben.

Kitöltők között kisorsolunk egy ütés, por és vízálló BLACKVIEW BV6000 Mobiltelefont.

Kérdőív eléréséhez kattintson az alábbi linkre

KÉRDŐÍV - MINDEN AMI A 3D MODELLEZÉSSEL KAPCSOLATOS

Mit szeretnénk megtudni a 3D modellezés és a BIM használatával kapcsolatban?

A felmérésés és a kérdőív arra fókuszál, hogy kiderüljön mennyire használjuk hazánkban a 3D modellezést és a benne rejlő lehetőségeket. Az összeállított kérdéssor megpróbál átfogó képet kapni arról, hogy kik és milyen folyamatoknál használja a háromdimenziós modellt. A felmérés célja megismerni, milyen alkalmazásokat használnak a hazai mérnökök, legyen szó épületről, technológiáról vagy más műszaki szakterületről.

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy nem minden épületről, ipari telephelyről vannak aktuális tervdokumentációk, a kérdőív erre is kitér, így az igért kiértékeléskor arról is kapunk képet, hogy mi is a valós helyzet.

 A felmérés második részében a mostanában sokat emlegetett BIM modell (épületinformációs modellezés) jelenlegi helyzetére, alkalmazására térnek át. Kíváncsian várjuk, hogy a kérdőív kitöltők hány százalékának lesz fontos az egységes adattárolás, vagy éppen az üzemeltetés/karbantartás hatékonyabbá tétele.

A kérdőívet 2017. szeptember 13-áig lehet kitölteni, lehet anonim módon is részt venni a felmérésben, de, ha megadja a nevét, email címét akár egy BLACKVIEW BV6000 mobiltelefont is nyerhet.

Szánjatok a kitöltésre 20 percet! Szeretnénk feltérképezni a jelenlegi magyarországi helyzet - mennyire ismerik, mennyire használják a mérnökök a 3D információs modelleket és a bennük rejlő lehetőségeket.  

Kérdőív eléréséhez kattintson az alábbi linkre

KÉRDŐÍV - MINDEN AMI A 3D MODELLEZÉSSEL KAPCSOLATOS

Kapcsolat

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1037 Budapest, Bokor utca 10., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!