Malomipari konferencia 2015

Bármely üzem működése alatt szükség van fejlesztésekre, átalakításokra, berendezések cseréjére. A kihívások már a tervezés első perceiben realizálódnak, sokszor semmilyen dokumentáció nem áll rendelkezésre, ha pedig mégis, elavult papírtervek kerülnek elő, melyek téves magabiztosságot adhatnak a tervezőknek. Az új felmérési tervek klasszikus előállítása költséges, lassú és semmivel sem megbízhatóbb egy régi tervnél, ezért sokszor új készül belőle.

Ezekre kínál hatékony megoldást szolgáltatásunk, melynek segítségével a lézer pontosságával és gyorsaságával kaphatja meg létesítménye és technológiai eszközeinek pontos digitális mását 3D-ben.

Mérnökeink tapasztalata és legmodernebb eszközparkunk segítségével egy Olasz malom 600 m2-es koptatóüzeme a technológia minden részével együtt 2 hét alatt teljes egészében elkészült.

Az általunk készített modellek minden esetben a megrendelő igényeire szabva, számára megfelelő formátumban (felsorolás) és részletezettséggel (LOD minta) készülnek.

És mivel tud többet a 3D?

Folyamatosan fejleszthető, ezáltal naprakész, nem kell előröl kezdeni, ha valami megváltozik, gyakorlatilag korlátlanul bővíthető. Egy helyen van meg minden, nem kell a különböző szakágak terveit külön-külön kezelni, kompakt mégis koherens. A tervezési idők tizedükre csökkenthetők, és a kockázatokat is redukálhatjuk, hiszen nem ütközhetünk előre nem látott problémákba. Animációkkal és szimulációkkal támogathatjuk a logisztikát, így a meglepetések és helyszíni improvizációk kiküszöbölhetőek. Bármikor és bárhol felvehetőek belőle 2D nézetek, ha valakinek mégis papírokra lenne szüksége. Ezen kívül megfelelő alapot szolgáltatnak bármilyen üzemeltetési, vagy táv-felügyeleti rendszerhez.

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
Zürichstrasse 81, CH-8600 Dübendorf, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!