Hírek

Meglévő ingatlanok kezelése

MI LESZ AZ INGATLANOK SORSA, AVAGY A MEGLÉVŐ ÉPÍTETT KÖRNYEZET RÖGZÍTÉSÉNEK LÉTJOGOSULTSÁGA

Információs társadalmunkban a számítógépekkel segített munkavégzés már természetes. Építészetben és építőiparban is számos rendszer, szoftver és módszer nevezhető meg, melyek megkönnyítik a tervezést és a kivitelezést.

Tovább »

Esettanulmány - faldőlés kimutatása

Egy régi mezőgazdaság épület felmérését kérték a Burken Kft.-től 2015 szeptemberben. Bár megrendelőnknek volt régi tervrajza az épületről, egy tervezett átépítéshez pontosítások miatt kérte az OCUPLAN díviziónk szolgáltatását.

Tovább »

Bentley elismerés a cégünknek

Cégünk immár több mint 5 éve sikeres partnere a Bentley Systems tervező programokat fejlesztő vállalatnak. Amellett, hogy napi szinten aktívan használjuk a Bentley különböző mérnöki szoftvereit, ezek értékesítését, oktatását, bevezetését és fejlesztését is támogatjuk.
Építészmérnökeink az AECOSim használatát olyan szintre hozták, hogy az általunk elkészített munkákat a Bentley által felkért független szakmai zsűri is beválasztotta a 2015-ös évkönyvbe

Tovább »

Agrárium 2016 - konferencián jártunk

Cégünk már az agrárium világában is képviselteti magát. Kedden, február 23-án részt vettünk az Agrárium 2016 konferencián, mint előadók és mint kiállítók.

A konferenciára Herceghalmon, az Abacus Rendezvényközpontban került sor. Célunk az volt, hogy a résztvevő cégeknek bemutassuk megoldásunkat és felhívjuk figyelmüket a 3D modellezés felhasználásának előnyeire és a lehetőségekre. Az előadást Laczkó Zsuzsanna projektkoordinátorunk tartotta meg. 

Tovább »

Burken Kft. a kezdetektől - visszatekintés| 1. rész

Elindítunk egy új sorozatot, melyben folyamatosan bemutatjuk az általunk nyújtott megoldásokat és folyamatosan felvetünk egy-egy problémakört, melyben termékeink, szolgáltatásaink segítséget nyújthatnak, legyen ügyfelünk akár építőipari, technológiai,  vagy üzemeltetési területen.

Tovább »

Fejlődő virtuális technológiák

Jelen írásunkban a dinamikusan fejlődő technológiák között szemezgetünk. Egyiknél sem ragadunk le hosszú időre, csak meg-megállunk egy-egy érdekes kezdeményezés mellett és a virtuális válluk fölött a távolba tekintünk kísérletet téve arra, hogy megjósoljuk: mi lesz a jövő és hogyan érinti az építőipart?

Tovább »

Makettek, 3D modellek az építészetben | Régen és ma | 2. rész

A cikk első részében láthattunk néhány történelmi példát a makettek felhasználására az építészetben. Ebben a részben elgondolkozunk azon, hogy merre tart ma az építészeti modellezés, és mennyire különböznek a ma már szokványos virtuális 3D modellek a hagyományos kézzelfogható társaikétól.

Tovább »

Makettek, 3D modellek az építészetben | Régen és ma |

Az építészetben már a történelem kezdetétől használják a maketteket. Elengedhetetlen szerepe volt a fejlődésében, többféleképpen használták őket: egy gondolat, vagy ötlet formába öntésére, statikai modellként, formatanulmányként, kísérletként vagy prezentációs eszközként.
A modell az épülettervezés szerves része még ma is, akár már a folyamat legelejétől kezdve.
Tovább »

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
In der Chalen 2, CH-8123 Ebmatingen, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Partnereink

planIT3

27702 Crown Valley Pkwy D4, #324 
Ladera Ranch, CA 92694
+1-949-359-3306

http://www.planit3.com/

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!