Hírek

Műemlékfelmérés Szolnokon - Víztorony szkennelése

A lézerszkennerek felhasználása az örökségvédelemben dokumentálás céljából egyre népszerűbb eljárás a világ fejlett országaiban és egyre inkább Magyarországon is. Cégünk a Burken Kft. az elmúlt években több műemlék felmérésében is aktívan részt vett. Egyik érdekes munkánk az akkor még pusztuló, most már szépen felújított műemlék: az egykori MÁV Szolnoki Járműjavító Kft. (ma MÁV-GÉPÉSZET Zrt.) 115 éves víztornya, mely egyike hazánk 17 védett víztornyának.

Tovább »

MABIM képzésen jártunk - "BIM a gyakorlatban"

2016. május 26-án részt vettünk a MABIM „BIM a gyakorlatban” képzésen, konferencián. A legfontosabb tapasztalat az előadásokat hallgatva az, hogy Magyarországon a BIM (Building Information Modelling – épületinformáció-modellezés) alkalmazása gyakorlatban még a kezdeti fázisban található, de a jövő ebben van és ezt nem lehet megkerülni.

Tovább »

Előadást tartottunk az FM 2016 konferencián

Múlt hét kedden, május 24-én előadást tartottunk a Portfólió „FM 2016 - Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság„ konferenciáján. A konferencia az üzemeltetők, property menedzserek, vagyonkezelők, ingatlanos szakemberek első számú szakmai fóruma 2010 óta. 

Tovább »

Meglévő ingatlanok kezelése

MI LESZ AZ INGATLANOK SORSA, AVAGY A MEGLÉVŐ ÉPÍTETT KÖRNYEZET RÖGZÍTÉSÉNEK LÉTJOGOSULTSÁGA

Információs társadalmunkban a számítógépekkel segített munkavégzés már természetes. Építészetben és építőiparban is számos rendszer, szoftver és módszer nevezhető meg, melyek megkönnyítik a tervezést és a kivitelezést.

Tovább »

Esettanulmány - faldőlés kimutatása

Egy régi mezőgazdaság épület felmérését kérték a Burken Kft.-től 2015 szeptemberben. Bár megrendelőnknek volt régi tervrajza az épületről, egy tervezett átépítéshez pontosítások miatt kérte az OCUPLAN díviziónk szolgáltatását.

Tovább »

Bentley elismerés a cégünknek

Cégünk immár több mint 5 éve sikeres partnere a Bentley Systems tervező programokat fejlesztő vállalatnak. Amellett, hogy napi szinten aktívan használjuk a Bentley különböző mérnöki szoftvereit, ezek értékesítését, oktatását, bevezetését és fejlesztését is támogatjuk.
Építészmérnökeink az AECOSim használatát olyan szintre hozták, hogy az általunk elkészített munkákat a Bentley által felkért független szakmai zsűri is beválasztotta a 2015-ös évkönyvbe

Tovább »

Agrárium 2016 - konferencián jártunk

Cégünk már az agrárium világában is képviselteti magát. Kedden, február 23-án részt vettünk az Agrárium 2016 konferencián, mint előadók és mint kiállítók.

A konferenciára Herceghalmon, az Abacus Rendezvényközpontban került sor. Célunk az volt, hogy a résztvevő cégeknek bemutassuk megoldásunkat és felhívjuk figyelmüket a 3D modellezés felhasználásának előnyeire és a lehetőségekre. Az előadást Laczkó Zsuzsanna projektkoordinátorunk tartotta meg. 

Tovább »

Burken Kft. a kezdetektől - visszatekintés| 1. rész

Elindítunk egy új sorozatot, melyben folyamatosan bemutatjuk az általunk nyújtott megoldásokat és folyamatosan felvetünk egy-egy problémakört, melyben termékeink, szolgáltatásaink segítséget nyújthatnak, legyen ügyfelünk akár építőipari, technológiai,  vagy üzemeltetési területen.

Tovább »

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
Zürichstrasse 81, CH-8600 Dübendorf, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!