Hírek

Projektek támogatása 3D mérnöki modellekkel

A beruházások kivitelezési idejének és költségének emelkedése hátrányosan érint mindenkit, legyen az a megbízó, a tervező, vagy a kivitelező.

A problémák gyökerénél sokszor ugyanazokat a hibákat azonosíthatjuk: Meglévő dokumentációk hiányosak, elavultak. Az erre alapozott tervek későbbiekben hátrányosan érintik a teljes projekt megvalósulását és életciklusát is.  Az előzetes felmérésre, adatok beszerzésére szánt összegből sajnos a kiadás csökkentése érdekében már a költségvetés készítésekor faragnak, minimalizálnak. Valójában ezek a „látszat megtakarítások” később a többletköltségekben mutatkoznak meg.

Tovább »

Csőhidak 3D modellezése

Akár az 5 éve telepített csővezetékek átláthatósága nagy feladatot, kihívást jelent a karbantartás, üzemeltetés részére. A műszaki-biztonsági, valamint a statikai előírásoknak való megfelelés folyamatos nyomonkövetést igényel.

3D modellünk alkalmazásával pontosan meghatározhatja a csőhíd azon részét, amit az aktuális projekt, karbantartás érint.

Tovább »

Beszámoló az idei első saját rendezvényünkről

2017. március 28-án megrendezésre került idei első, saját szervezésű rendezvényünk. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szakmai napunkon. Kiemelten köszönjük Elekes Lászlónak, a Zöldterv Kft. ügyvezetőjének, aki előadásával is emelte a rendezvényünket.

Tovább »

ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk 2017. februárjában bevezette a ISO 9001:2015 minőségirányitási rendszert és az elvégzett auditon megfeleltünk az előírt követelményeknek az alábbi területeken: 3D lézerszkennelés, műszaki tervdokumentációk, BIM modellek készítése, Létesítmény-, és vagyon management, valamint karbantartás támogató rendszerek testreszabása és bevezetése, üzemeltetése oktatással és technikai támogatással.

Tovább »

Beszámoló az I. Magyar Nagyjavítási Konferenciáról

Múlt héten, 2017. március 8-9.-én kétnapos rendezvényen vettünk részt Kazincbarcikán, a BorsodChem Zrt és az AAStadium meghívásának eleget téve. A konferencia témája a nagyjavítások, a karbantartási folyamatok és projektek áttekintése, az eddigi tapasztalatok megosztása és a jövőbeli fejlesztési lehetőségek áttekintése volt.

Tovább »

Neogótikus épület felmérése

2016-ban megbízást kapott cégünk Magyarország, ezen belül Budapest egyik méltón nevezetes épületegyüttesének felmérésére. A neogótikus épület felmérése nem csak méretéből adódóan volt kihívás számunkra, hanem annak gazdag díszítettsége miatt is.

Tovább »

I. Magyar Nagyjavítási Konferencia

Cégünk is részt vesz az I. Magyar Nagyjavítási Konferencián, ahol főként magyarországi cégek karbantartási vezetői, szolgáltató egységek és vállalatok irányítói mutatják be pozitív tapasztalataikat és osztják meg problémáikat, javaslataikat. 

Tovább »

2016 értékelése, mi várható 2017-ben

2016-os év cégünk életében a fejlődés, növekedés éve volt. Büszkén kijelenthetjük, hogy egyre nagyobb kihívásoknak tudtunk megfelelni az elmúlt évben. Munkáink egy részét külföldön végeztünk, így 2016-ban - a teljesség igénye nélkül – megfordultunk Brazíliában, Törökországban, Izlandon, Horvátországban, Svájcban és  az USA-ban is. 

Tovább »

Magyar Épületgépészek Napja 2016

Cégünk idén első alkalommal részt vesz a Magyar Épületgépészek Napján. A kiállításon bemutatjuk az érdeklődőknek az iparban végzett eddigi munkáinkat és rámutatunk arra, milyen kapcsolat van az intelligens 3D modellezés és az épületgépészet között. Várjuk szeretettel!

Tovább »

Beszámoló - Property Investment 2016

2016. november 22 került megrendezésre az év ingatlanos eseménye Magyarországon. Idén 12. alkalommal rendezték meg a hazai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát. A délutáni Lakáspiaci szekciót ügyvezetőnk, Kandra Lajos előadása nyitotta meg. 

Tovább »

Kapcsolat

OCUPLAN SCHWEIZ GMBH
In der Chalen 2, CH-8123 Ebmatingen, Svájc
Fix: +41 44 9805258 | Mob: +41 79 3484178
3d@ocuplan.ch

OCUPLAN DIVÍZIÓ BURKEN KFT
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54., Magyarország
+36 1 415 0220
3d@ocuplan.com

Partnereink

planIT3

27702 Crown Valley Pkwy D4, #324 
Ladera Ranch, CA 92694
+1-949-359-3306

http://www.planit3.com/

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról, híreinkről!